Du har inga produkter i din varukorg.

Sök

Om ossVi gillar vackra hem.


Vi brys oss också om miljön och hantverkstraditionen.


Vi har förverkligat människors inredningsdrömmar i tre generationer.


Vår specialitet är den egna möbelkollektionen under varumärket Artform. Men hos oss hittar du också möbler av världskända varumärken.


Välkommen in och förverkliga din inredningsdröm.Ny generation, nytt namn


2011 tog den tredje generationen Larsson över verksamheten. I samband med detta tog vi också steget att fr.o.m. februari 2012 byta namn från Möbel-Shop Sven Larsson AB, till det mer modernt klingande: Larsson Furniture.


Affärsidé


Larsson Furniture säljer möbler och inredningar av högsta kvalité till hem och företag. Sortimentet ska bestå av egentillverkade massiva trämöbler och ett noga utvalt sortiment av designmöbler från andra tillverkare. Verksamheten ska bedrivas i linje med våra kärnvärden: Miljö, hantverkstradition, kvalitet, kunskap och service.


Vision


Larsson Furniture ska vara det självklara valet av möbelaffär för den kvalitets-, design- och miljömedvetna kunden. Vi skall vara ett alternativ till de allt större och alltmer likriktade möbelkedjorna. Ett besök hos oss ska vara en unik inredningsupplevelse.


Mission


Larsson Furniture ska tillvarata och utveckla den svenska och skandinaviska hantverks-traditionen genom att medvetet samarbeta med formgivare och möbelproducenter som har samma kärnvärden som oss själva.


Historia


Sven Larsson startade sin första möbelbutik på Södermalm 1953. Sven tyckte att det han såg på möbelmarknaden då, var alldeles för gammalmodigt och enformigt. Därför började han formge egna möbler med en väldigt robust och enkelt minimalistisk design i svensk furu. Detta blev startskottet på den massiva furuvåg som dominerade inredningstrenden på 60- och 70-talen. Företaget växte och innefattar idag 3 butiker i våra 3 största städer. Furun är dock idag helt utbytt mot andra möbeltrender.


Ägande


Företaget är en del av Larsson Furniture Group där också tillverkningsbolaget Artform och möbelagenturen Design i Norden ingår. Larsson Furniture Group ägs idag av: Christer Larsson, Patrik Larsson, Jonas Larsson, Tobias Larsson och Anette Bjurling. Samtliga ägare ansvarar för olika delar i firman och har alla ett personligt engagemang och genuint intresse och för möbler och formgivning.