Du har inga produkter i din varukorg.

Sök
Matbord

Skeppsholmen matbord, vildek*

Skeppsholmen matbord, vildek*

Ordinarie Pris 30 020 Kr

Erbjudande 20 990 Kr

KAMPANJEN ÄR AVSLUTAD

Detaljer

Modellen tillverkas på vårt eget möbelsnickeri enligt hantverksmässiga metoder i massivt trä och underrede i svart metall. Det tidlösa bordet Skeppsholmen formgavs redan 1978 av Christer Larsson. Vi har under årens lopp tillverkat det i en rad olika utföranden.

* Nu presenterar vi en begränsad utgåva i s.k. vildek, till dig som gillar en levande och rustik bordsskiva med mycket kvist, blixt, torresning och skiftande färg och intensiv ådring. Bordsskivorna innehåller en hel del kvist som kan vara lagade och ifyllda, samt en del ifyllda torrsprickor som kan öppna sig lite vid torr inomhusmiljö. Allt detta bidrar till bordets livliga och spännande karaktär. I serien finns även sidobord, soffbord, bänk, vedställ och hylla. För största flexibilitet kan matbordet till stor del anpassas efter kundens önskemål. Kontakta oss för specialstorlek.

Produktblad

Produktblad Nej
Teknisk info Träslag: Vildek*, massiv

Ytbehandling: Olja

Benbyglar i svart metall

Mått (cm):
Längd:250
Bredd: 90.
Höjd: 74.

Förlängning: Skeppsholmen kan förlängas med upp till 2 klaffar om vardera 45 cm.

Tillbehör: Utdragsgaller för avlastning, tex. varma grytor.

* Vildek är ett material som innehåller mer kvist i olika storlek och har större variation ljust/mörkt virke jämfört med vår standardek. Se bild samt referensprov i butikerna.Form: Christer Larsson 1978.
Du är också välkommen att ringa kundtjänst på 040-238406 under vardagar 10-18.

Relaterade produkter